Bijeenkomst is geweest

Lezing van Nico Schraag

Hotel Bakker , Dorpsstraat 24, 7251 BB Vorden

Lezing van Nico Schraag

Nico Schraag doceert sinds 1986, als docent verbonden aan de Stichting Wetenschappelijk Onderwijs Twente en de Faculteit Bedrijfskunde van de Universiteit van Twente te Enschede, de disciplines Commerciële- en Marketing Communicatie en Bestuurskunde en is docent bij de leergang Master of Business Administration. Hij geeft verder les aan de Media Academie te Hilversum, is lid van de American Society for Training and Development (ASTD), AMA, en coauteur van enkele handboeken op het gebied van marketing en communicatie.

Als communicatie deskundige werkt hij mee aan het verhogen van rendement van commerciële organisaties en de verbetering van de interne- en externe communicatie ook binnen non-profit-organisaties. Zo optimaliseert en traint hij met een team van trainers/consultants in groepsverband én individueel medewerkers, leidinggevenden en managers op het gebied van management, communicatie en verkoopkunde, klantgerichtheid, Sociale Stijlen, (het SDI model), emotionele intelligentie, en begeleidt en traint hij onder andere lokale politici- en ministers, politici en bestuurders op het gebied van bestuurskunde, managementvaardigheden, mediavaardigheden en time management en sociale stijlinzichten, dit alles in de vorm van maatwerkprogramma’s en persoonlijke counseling en coaching.

Nico Schraag is verder opgenomen in Quote’s register van de 500 ‘beste consultants / communicatiespecialisten’ (Najaar 1998). Hij werkt voor organisaties als: Alcoa, Endemol, Xerox, KPN Telecom, Compaq, Philips, Carl Zeiss, TROS, KPN, het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, het Ministerie van Onderwijs, diverse gemeenten en hun bestuurders.

Belangrijke informatie