Bijeenkomst is geweest

Lezing Bas Nijhuis

Hotel Bakker , Dorpsstraat 24, 7251 BB Vorden

Lezing Bas Nijhuis

De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet.

In 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel werd hij één van de topscheidsrechters van Nederland. In 2011 debuteerde Nijhuis in de Champions League bij Olympiakos – Borussia Dortmund en floot later een grote reeks topwedstrijden. waaronder een groot aantal (kwalifcatie-)interlands.

Bas Nijhuis combineert het fluiten op internationaal niveau met het ondernemerschap. Naast het gerund hebben van een bakkerij in Haaksbergen is Nijhuis actief als spreker in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij bestuurslid van een kinderboerderij en ambassadeur voor de Roparun.

Bas Nijhuis als gastspreker

Topscheidsrechter Bas Nijhuis maakt u deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. En doet dit uitermate luchtig, op een zeer komische wijze en weet altijd iedereen weer positief te verbazen over wat er zich allemaal afspeelt in het leven van een topscheidsrechter.

Daarnaast legt toparbiter Bas Nijhuis dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven, want hij kent die als geen ander uit eigen ervaring als ondernemer van zijn bakkerij uit Haaksbergen.

Vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie. Een dynamisch verhaal dat wordt ondersteund met prachtige beelden en hilarische anekdotes.

Belangrijke informatie