Bijeenkomst is geweest

Bedrijfsbezoek Royal Talens

Royal Talens , Sophialaan 46. (PARKEREN: Parkeergarage Koningshaven. Ingang parkeergarage: Stadskade te Apeldoorn) , 7311 PD Apeldoorn

Bedrijfsbezoek Royal Talens

Op donderdag 5 oktober a.s. brengen wij een bedrijfsbezoek aan Royal Talens, gespecialiseerd in kunstschilderverf, hobbyverf en aanverwante artikelen. Wij krijgen een rondleiding door de fabriek en volgen na de rondleiding een workshop waarbij we zelf aan de slag gaan met verf. Laat je creativiteit de vrije loop gaan!

Wij worden om 14:00 uur bij Royal Talens verwacht (inloop) en het programma start om 14:30 uur.

Parkeren

Parkeren kan in Parkeergarage Koningshaven, dit is de dichtstbijzijnde parkeergarage op loopafstand (ca. 5 minuten). Zet de navigatie op Stadskade, daaraan ligt de ingang van de garage. Klik hier voor een uitgebreidere uitleg.

Uitrijdkaarten zijn bij RoyalTalens tegen het gereduceerde tarief van 4 euro verkrijgbaar.

Het parkeerterrein tegenover het hoofdkantoor van Royal Talens is helaas niet beschikbaar.

We worden verwacht in het Royal Talens Experience Centre in gebouw Keulse Pot links naast het hoofdkantoor.

Advies
Trek gemakkelijke schoeisel aan. De rondleiding duurt ca. 1 ½ tot 2 uur, zonder pauze.

Dinerlocatie: Van der Valk Hotel Apeldoorn

Aansluitend na het bedrijfsbezoek bij Royal Talens vertrekken we individueel per auto richting Van der Valk Hotel Apeldoorn gelegen aan de A50 (Landgoedlaan 26, Apeldoorn), om te genieten van een heerlijk diner.

 

Over Royal Talens

Royal Talens is een grote fabrikant en leverancier van wereldbekende fine art merken als Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Cobra, Talens ArtCreation, Bruynzeel en Sakura, en in 1899 opgericht in Apeldoorn.

Ruim 250 enthousiaste medewerkers, ieder met een eigen specialisme, houden zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van circa 5100 verschillende artikelen voor kunstschilders, creatieve vrijetijdsbesteding, vormgevers, kinderen en het onderwijs.

De oer-Hollandse kwaliteitsproducten van Royal Talens worden vanuit Apeldoorn en Bergen op Zoom naar ruim 100 landen geëxporteerd.

Belangrijke informatie

  • Donderdag 5 oktober 2023
  • Vanaf 14:00 uur
  • Royal Talens
    Sophialaan 46. (PARKEREN: Parkeergarage Koningshaven. Ingang parkeergarage: Stadskade te Apeldoorn)
    7311 PD Apeldoorn
  • https://royaltalens-experience.nl/